bilde til nett2.jpg

Ny Fagsjef/Næringspolitisk rådgiver i Treindustrien

Tina Sletbak-Akerø (37) er ansatt som Fagsjef/Næringspolitisk rådgiver fra 1. mai 2016. Hun kommer fra stilling som journalist i NRK der hun har jobbet de siste 14 årene, sist i dokumentar- og samfunnsavdelingen.

Tina Hun har erfaring som reporter, vaktsjef, regissør og programleder og har jobbet med et bredt spekter av saker.  

Hun har en BA i Broadcasting studies fra University of Leeds, og er i ferd med å fullføre en Executive Master of Management-grad ved Handelshøyskolen BI med vekt på grønn vekst, nyskaping og kommersialisering. Hun er spesielt interessert i innovasjon og omstilling inn mot det grønne skiftet.

- Treindustrien er svært fornøyd med å få Tina med på laget, sier adm. dir. Heidi Finstad. – Hun har en variert bakgrunn og en kompetanse som vil styrke Treindustrien.

- Treindustrien som baserer sin produksjon på fornybare ressurser, er fremtidens industri og må være en del av løsningen for å nå samfunnets klima- og miljømålsettinger.  Byggenæringen bygger bokstavelig talt fremtidens Norge, og næringen må innrette seg for å nå klima- og miljømålsettingene. Her vil Tinas personlige egenskaper og bakgrunn være svært relevante i arbeidet med å utvikle bærekraft og verdiskaping i næringen fremover.