372-26-documentskretsertrondelag1_kretsbilder_960x549stilling_ledig.jpg

Treindustrien søker utviklingsorientert Fagsjef

Som fagsjef får du svært varierte og spennende arbeidsoppgaver, hvor kombinasjonen mellom næringspolitikk, ulike fagområder og kommunikasjon står sentralt.

Sentrale arbeidsoppgaver:

· Næringspolitikk

· Oppfølging av produktdokumentasjon, sertifiseringsordninger og forskrifter

· Digitalisering i byggenæringen (BIM, NOBB etc.)

· Samle, bearbeide og analysere informasjon om bransjen (statistikk og analyse)

· Kontakt med medlemsbedrifter, media, myndigheter osv.

· Prosjektledelse

Kvalifikasjoner:

Vi søker en person med ambisjoner på vegne av Treindustrien som gjennom faglig oppfølging og politisk forståelse bidrar til næringsutvikling i bransjen. Vi ønsker en utviklings- og løsningsorientert person med gode samarbeidsevner. Rett person har evne til å sette seg raskt inn i nye fagområder gjennom en analytisk og strategisk tilnærming. Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk er en forutsetning.

Rett person har høyere utdannelse. Kjennskap til byggenæringen, regler, forskrifter, standarder, sertifiseringer og energi- og miljøkrav er en klar fordel. Du må kunne utvikle tallmateriale og sette dette inn i faglige sammenhenger. Rett person får stor frihet til å utvikle stillingen i tråd med medlemmenes behov.

Treindustrien tilbyr:

Interessante og varierte arbeidsoppgaver, spennende og meget godt arbeids- og fagmiljø i BNL- og NHO- felleskapet i Næringslivets hus på Majorstua. Fagsjefen vil også samarbeide nært med Norsk Treteknisk Institutt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidstid, treningsfasiliteter og kantinetilbud. Stillingen gir stor kontaktflate mot flere næringer, eksempelvis byggenæringen, industrien, skog- og trenæringen, myndigheter og forskningsmiljøene. I tillegg gir internasjonalt samarbeid store utviklingsmuligheter, både personlig og faglig.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte:

Adm. direktør Heidi Finstad, mobil 97 60 25 43 eller e-post heidi.finstad@treindustrien.no

Søknaden sendes til: helene.amundsen@treindustrien.no

Søknadsfrist: 15. januar 2016